Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Současný trend je takový, že policie vyčleňuje příliš veliké prostředky na boj s přestupky a trestnými činy bez oběti. Je samozřejmě pro každého příslušníka jednodušší pokutovat řidiče co omylem někam vjeli, nebo zvýšili svou rychlost tam kde to bylo zakázané, než se honit za zloději, výtržníky a vandaly.

2 0
možnosti
TD

Vůbec není třeba odbíhat ke zlodějům a vandalům. I v rámci přestupků, které přísluší dopravní policii, se tato soustředí prakticky výhradně na skutky, které se dají pokutovat snadno a masově (parkování, rychlost), místo aby se zajímali o takové přestupky, které opravdu způsobují nehody - např. nedodržení bezpečné vzdálenosti.

1 0
možnosti
JF

Obdivujete se opravdu úžasným věcem. Z lidí jako vy, je mi nevolno. Jak si radostně budujete ten profízlovaný ráj na zemi.

2 0
možnosti
VV

Ano, ale ta Ceska disponuje jen tou neviditelnou. Nemci maji jak tu viditelnou, tak tak zvane Schleierfahndung, ale na ty si zase Cesi stezuji, ze je sikanuje kdyz je zastavi a zajima ji jestli nepasuji drogy, nebo nedovolene rachejtle kolem vanoc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 11,07
  • Průměrná čtenost 1306x
Zakladatel Dopravní akademie a.s., propagátor defenzivního způsobu jízdy a autor publikací pro žáky i učitele autoškol.

Seznam rubrik